22.2.2018

Haemme kahta suunnittelijaa viestintäyksikköön

Medialiitto ja Sanomalehtien Liitto hakevat viestintäyksikköönsä markkinoinnin ja viestinnän suunnittelijaa ja viestinnän suunnittelijaa.

Markkinoinnin ja viestinnän suunnittelija vastaa toimialan vuotuisen Mediapäivä-tapahtuman tuottamisesta ja markkinoinnista. Hän suunnittelee ja kehittää myös Medialiiton muiden tapahtumien ja koulutusten markkinointia.

Viestinnän suunnittelija vastaa ensisijaisesti Sanomalehtien Liiton viestinnästä. Sanomalehtialan tuntemus katsotaan eduksi.
Molempien tehtäviin viestintäyksikössä kuuluvat mm. verkko- ja tapahtumasivustojen ylläpito ja kehittäminen sekä markkinointi- ja viestintämateriaalien ideointi ja toteuttaminen erityisesti digitaalisissa kanavissa.

Toivomme sinulta kokemusta 3–6 osa-alueelta:

• tapahtumien tuottaminen ja markkinointiviestintä

• markkinointi- ja/tai viestintähankkeiden suunnittelu ja toteutus

• julkaisujärjestelmät, taitto- ja kuvankäsittelyohjelmat sekä verkkosivustot

• digitaaliset markkinointi- ja viestintäkanavat

• verkkoanalytiikka

• SharePoint- ja MS Office -ohjelmien käyttö

Tarjoamme sinulle innostavan ilmapiirin noin 30 ammattilaisen työyhteisössä sekä modernit työtilat Helsingin Etelärannassa

Hakemillamme henkilöillä on luova, suunnitelmallinen ja itsenäinen työote, hyvät yhteistyötaidot, sujuva suomen ja englannin kielen taito ja kyky selviytyä tarvittaessa myös ruotsiksi.

Tarjoamme sinulle innostavan ilmapiirin noin 30 ammattilaisen työyhteisössä sekä modernit työtilat Helsingin Etelärannassa.

Lähetä ansioluettelosi ja työhakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen jaana.paloheimo@medialiitto.fi 19.3. mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäpäällikkö Päivi Mykkänen,
044 279 8820, paivi.mykkanen@medialiitto.fi.