10.12.2018

Sanomalehtien Liitto ja Suomen Kustannusyhdistys hakevat juridista asiantuntijaa

Sanomalehtien Liitto on sanoma- ja kaupunkilehtijulkaisijoiden toimialajärjestö. Suomen Kustannusyhdistys on kirja- ja oppimateriaalikustantajien yhteistyö- ja edunvalvontajärjestö. Molemmat ovat media-alan yhteistä edunvalvontaa hoitavan Medialiiton jäsenliittoja.

Sanomalehtien Liitto ja Suomen Kustannusyhdistys hakevat

JURIDISTA ASIANTUNTIJAA

vastaamaan jäsenyritysten oikeudellisesta neuvonnasta ja osallistumaan liittojen elinkeinopoliittiseen edunvalvontaan.

Tehtävä on uusi. Se painottuu kirjojen ja oppimateriaalien kustantajien tekijänoikeudelliseen neuvontaan sekä sanomalehtien ja kaupunkilehtien kustantajien edunvalvonnan tukemiseen. Juridinen asiantuntija toimii tiiviissä yhteistyössä Medialiitto-yhteisön juristien ja muiden asiantuntijoiden kanssa.

Edellytämme oikeustieteellistä loppututkintoa ja mielellään vähintään muutaman vuoden työkokemusta. Tekijänoikeudellisen ja sopimusoikeudellisen osaamisen lisäksi hyödyksi ovat kilpailuoikeuden, markkinointioikeuden tai mediasääntelyn tuntemus. Tehtävässä on mahdollisuus osallistua myös media-alan kansainväliseen edunvalvontayhteistyöhön.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, vastuullisuutta, paineensietokykyä ja hyviä yhteistyötaitoja. Sujuva suomen kieli on itsestäänselvyys ja muut viestintä- ja esiintymistaidot suureksi avuksi. Toivomme hakijalta erinomaista englannin taitoa ja vähintään tyydyttävää ruotsin hallintaa.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän media-alan näköalapaikalla ja mahdollisuuden kehittyä asiantuntevassa työyhteisössä Helsingin Etelärannassa. Tehtävä alkaa 1.3.2019 tai sopimuksen mukaan.

Hakemukset palkkatoiveineen 11.1.2019 mennessä: jaana.paloheimo@medialiitto.fi

Lisätietoja: liittojohtaja Jukka Holmberg, Sanomalehtien Liitto, p. 040 735 1690 ja johtaja Sakari Laiho, Suomen Kustannusyhdistys, p. 040 579 8868.