Beställ Tidningen i Skolan publikationer

Tidningen i Skolan-publikationerna är avsedda för lärare som impulsgivande material. Publikationerna är kostnadsfria.

50 vinkkiä – sanomalehti esiopetuksessa

Kirjanen tarjoaa vinkkejä esiopetuksen toteutukseen esiopetuksen sisältöalueet huomioiden. Vinkkejä sekä printti- että verkkolehden hyödyntämiseen. 16 sivua. 2014.

Mitä mieltä? Opas mielipidekirjoittamiseen

Inka Mikkosen ja Päivi Lehikoisen kirjoittama Mitä mieltä? on mielipidekirjoittamisen opas, joka on tarkoitettu pääasiallisesti lukioiden ja toisen asteen opettajille. Oppaassa on paitsi tietoa mielipidekirjoittamisesta ja sen tyyleistä, myös runsaasti tehtäväehdotuksia opetuksen tueksi. 23 sivua. 2010.

Totta kai?

Kirjoittajat Riitta Raatikainen, Jukka Gröndahl ja Janne Uotila. Totta kai? tarjoaa välineitä valokuvan käsittelyn avuksi oppitunneilla. Julkaisussa on runsaasti tehtäväehdotuksia. 32 sivua. 2002.

Miljöjournalisten

Miljöjournalisten riktar sig till ungdomar i åldern 13–18 år. Det kan användas som läromedel i grundläggande utbildning och gymnasier men också på seminarier, kurser och annan fritidsverksamhet.

Häftet innehåller 11 självständiga avsnitt, som behandlar olika aktuella miljöfrågor. Övningarna, som utgör den pedagogiska kärnan i häftet, kan utföras enskilt eller i små grupper.

Miljöjournalisten kan beställas enbart per epost: joakim.bonns@sanomalehdet.fi.